الجمعة، 4 يناير 2013

مكرونه اسباجتى بكور الكفته

مكرونه اسباجتى بكور الكفته

المقادير
******
لسلق المكرونه
................

كيس مكرونه
م ملح
ماء
لصلصه المكرونه
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
1 كوب عصير طماطم
2 بصله مقطعه
2 فلفل صغير
م ص فلفل اسود وبابريكا وملح
مكعب مرق( ماجى)
معلقتين صلصه
..............
لكور الكفته
...........
1-2 ك لحم مفروم -2بصله مبشوره- م ص ملح-فلفل اسود-بابريكا-بقدونس مقطع-بهارات-شوية بقسماط مطحون

طريقه التحضير
.................
نسلق المكرونه فى المايه والملح
*الصلصه
بنشوح البصل والفلفل الاخضر فى زيت وسمنة
وبعدين نحط الطماطم المتصفية وعليها فلفل اسود وملح وبابريكا ومكعب المرق ومعلقتين صلصة وعقبال الصلصة ما تتسبك نعمل
*كور الكفته
بنخلط لحم مفروم -بصل مبشور-ملح-فلفل اسود-بابريكا-بقدونس مقطع-بهارات-شوية بقسماط مطحون
ونعملها كور ونبدرها دقيق ونقليها وممكن نحطها برضه فى صينية فى الفرن لو عايزينها خفيفة
وبعد القلى نحطها فى الصلصة
...
طريقه التقديم
.......
فيه ناس بتقلب الصلصه بالكفته على المكرونه
لكن دى طريقه تقديم لذيده وشيك اوى وتحطى المكرونه وعليها الكور وتعمليلها بوق بالجزر واى حاجه لو زتونه عنين :

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق